Berita Gembira Untuk Kaki Selfie ! - Monolog Aku Cuma Di Kiri

October 29, 2015

Berita Gembira Untuk Kaki Selfie !

Product shot with a selfie in the screen

Selfie memang feveret aku tapi sebab aku ni tak fotogenik so aku takde laaa over macam Azwan Ali ataupun Uncle Gedek, iaitu Master of Selfie... hahahhaa dua hero ni memang kaki selfie kawkaw punya tapi aku lagi respect +uncle gedek  ni sebab beliau selfie dengan satu latar-belakang yang sangat clueless ... Aku suka main teka2 apa yang cuba Uncle sampaikan dengan setiap selfie beliau tu...

.... Taknak cerita banyak2... sebenarnya ada perkara yang best untuk kaki selfie nih...  Nak tahu?? Jom laa baca kat sini »»» Inilah Sebab Kenapa Kaki Selfie Sangat Suka Dengan Sony Xperia C5 Ultra Smartphone ! ««« Apapun.. berselfielah secara berilmiah... bukan sampai orang menyampah... hahahaha...

2 comments:

  1. akutak suka selfie ...sbba ku rs mcm gaya aku tu tak kena

    ReplyDelete
  2. akak ni tak reti nak berselfie
    bukan kategori fotogenik juga...kang gambo jadi buruk
    walau hakikat sebenarnya akak cun..wahaha

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.