Bakat Luar Biasa Mereka Ini Membanggakan Ibubapa !

95a2

Bagaimanakah perasaan anda sebagai ibubapa jika mempunyai seorang anak yang berbakat?? Harus ianya menjadi satu kebanggaan... Tak semua ibubapa bertuah mempunyai anak yang berbakat kan??


A3b3

Ini Lim Hui Xin, berumur 12 tahun... beliau telah mengambil bahagian malah memenangi pertandingan melukis di peringkat tempatan dan antarabangsa sejak beliau berusia 8 tahun.. Setakat ini, beliau telah menerima lebih 200 trofi untuk pencapaian beliau.. WOW !!

Hui Xin yang merupakan murid Tahun 6 di SRJK (C) Sum Sun di Pulau Pinang, telah menerima anugerah dalam pertandingan melukis dan mewarna lukisan dinamik. Antara anugerah yang diterima adalah dalam Pertandingan Melukis Hong Kong International , Hui Xin mendapat tempat ke-3..

Ada pencapaiannya lagi... bukan sekadar Hui Xin, malah »»» Bakat Luar Biasa Mereka Ini Juga Membanggakan Ibubapa !!! ««« Didikan haruslah dari awal uolsss.... perhatikan minat anak tu dari kecik , apa yang dia suka.... Tak sangka sebenarnya ramai talented kat Malaysia ni yang kita tak tahu :)

No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)