Adakalanya Post Aku Ni....



Kekadang bila satu post yang kita tak expect nak naik trafiknya... cepat sungguh ianya bertindak.. emm faham tak?? aku tak pernah jangka pun berapa ramai viewer aku... kekadang tengok satu hari untuk satu post... erkkk... 11 je?? Rasa down kejap... kejap je... tapi semangat ni tak pernah putus pun...

entah... kena selami lagi hati pembaca ni... teringin nak ada pembaca setia... yang support... yang apa lagi ye.... hahhh paling penting yang suka tulisan kita... kalau kita melalut meraban, orang tak sudi baca kang tak rasa macam syok sendiri ke?? haha 

Jeles tengok blog parenting, at least kalau takde citer, boleh citer pasal anak plak... takkan aku nak citer pasal Is je... melugai muntah mak kau hijau orang baca....

entri random je ni... aku bosan ---
tak ada ILMU aku nak coret memalam ni ---

Adakalanya Post Aku Ni.... Adakalanya Post Aku Ni.... Reviewed by Tunsha Ayunie on October 08, 2015 Rating: 5

6 comments

  1. Ye kan..Sma la..Mimi pun nak jugak ada pembaca setia :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan?? ada pembaca setia lagi semangat nak menulis :)

      Delete
  2. erm...depends la kan,...tengok pad penerimaan pembaca bila kita up sesuatu entry...akak masih belum ada entry yang kebabom...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama dengan laa.... Sha pun takde entri kebabooom lagi.... Selalu berkaitan isu semasa je baru trafik naik kaw2..

      Delete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.