Ada 16 Ciri-Ciri Manusia Yang Kuat Makan ! - Monolog Aku Cuma Di Kiri

October 10, 2015

Ada 16 Ciri-Ciri Manusia Yang Kuat Makan !



Apa yang korang boleh definisikan kepada kaki makan?? Aku ambik contoh aku sendiri... bila time aku rasa nak makan... seolah tak kenal erti kenyang sampai Is pening kepala... Aku akui sebelum ini aku memang kaki makan & badan aku mencecah 40kg hanya dengan ketinggian 136cm... Haaaa bagi aku dah cukup gebu laa aku time tu.... sekarang je tak selera almaklum laaa pesakit dialisis punya selera ni turun naik...

Korang ada sahabat yang kuat makan?? Kekadang bahaya jugak depa ni..... especially waktu korang offer nak belanja makan.... hahaha... bersiap-sedialah poket masing2... !!!  »»» Agak2 Member Korang Kuat Makan Macam Ni Tak?? ««« amikkkoooo.... agak2..?? kau mampoooo??

Kaum ibu2 nenek2 selalu berpesan... biaq pi lah depa sementara ada selera... Kang takdaq selera ampa bagi apapun depa tak lalu nak telan.... macam aku laaa dulu..... Bila kuat makan, orang suruh kontrol, laaa ni aku tak lalu nak makan... kemain suruh aku makan... hahhh kan dah nyesal...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.