Penghargaan | Terima Kasih Followers !! #600 - Monolog Aku Cuma Di Kiri

September 15, 2015

Penghargaan | Terima Kasih Followers !! #600

Lama dah tak update pasal followers ni.. maklumlah kan... aku bukan gigih sangat update beberapa waktu ni... nak kerah idea rasa kosong je... macam mana lah kan hakak2 yang busy tu sempat update pelbagai macam entri...

Hidup aku just... tengok Is... Is pandang aku.. aku pandang Is balik... lepas tu makan... and tido... err aku nak update pasal apa kalau dah hari2 gitu? Lastly aku buat je laaa artikel pape... hmm

3

Just nak berterima kasih kepada followers2 yang mencukupkan target aku sehingga 600... punyalah lama nak dapat angka tu... tapi sedih sikit laa... follow2 tapi aku tak rasa depa datang baca entri aku... so aku boleh tengok siapa yang bebetul singgah...

Yang hargai penulisan merapu aku yang tak sudah ni.. terima kasih :)
Yang follow sebab nak aku follow balik pun, terima kasih tapi maaf sebab aku tak dapat lakukan itu :)

sekian.

2 comments:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.