Long Khong - The Art Of Devil 2 - Dendam Seorang Guru Cantik Yang Kejam - Monolog Aku Cuma Di Kiri

September 16, 2015

Long Khong - The Art Of Devil 2 - Dendam Seorang Guru Cantik Yang Kejam

1

Seorang guru cantik iaitu Cik Aajaan Panor, menjadi kegilaan guru2 & murid2 lelaki disekolahnya.. Diorang ni desperate sangat nak dapatkan Panor... Dalam waktu yang sama, sebenarnya Panor ni dah kahwin dengan bapa kepada muridnya, Ta.. Tapi sebab Panor ni cantik... dia mula menggoda kawan Ta, iaitu Por dan menjalin hubungan sulit dengan jurulatih sukan kat sekolah tu..

Nak jadi cerita... Por bengang bila dapat tahu bukan dia satu2nya kekasih Panor.. So dia bercadang untuk merakam aksi seksual antara Panor dan jurulatih sukan tersebut untuk membuktikan kepada bapa Ta.. Bukan tu je, rakaman aksi seksual tu disiarkan di TV sekolah.. Perkara ini menjadikan Panor berasa malu dan dia menikam2 kakinya berulang2 kali... Lepas tu dia balik kampung...


2

Kawan2 Por yang lain termasuk Tair, Noot dan Ko bersubahat mengenakan sihir terhadap jurulatih dan Panor..Jurulatih tersebut akhirnya mati.. 

Beberapa tahun selepas itu... Ayah Ta bunuh diri... Demi memberi penghormatan kepada Panor, pelajar2 merangkap sahabat2 Por ni pergi ke sebuah kampung terpencil, iaitu tempat tinggal Panor..

3

4

Akibat perasaan marahnya, Panor meminta tolong dari seorang makcik ni.. Makcik ni kata tak ada apa yang Panor boleh buat kecuali bunuh orang2 yang menyakitinya dan memakan daging mereka... Dengan itu Panor akan menjadi kuat.. Panor juga akan memiliki Syaitan Bermata Tiga andai dia membunuh pawang yang memporak-perandakan hidup dia...


.. Kerana ilmu yang dituntut Panor, dia menjadi seorang yang sangat kejam... Dia melakukan pemujaan dan menyimpan mayat2 orang yang dibunuh...

Haahahaha... apa lagi ek aku nak taip...?? Actually cerita ni tahun 2008 gitu... Tapi baru semalam aku tengok... aku memang suka cerita ilmu2 hitam ni.... teringin nak menuntut tapi... errr tapi tak berkesudahan plak nanti... kah !

Cerita ni kan... haihhh kalau lemah semangat jangan tengok... kemain kejam dia buat student2 dia tu... especially scene Panor & Por... perghhh.... aku tengok Is yang kuat tu pun terkemut2 muka... pegang sana pegang sini... punyalah dia fokus tengok citer tu... bukan dia je... aku pun...

ehh tu je... kbai ~

Related post :

http://bit.ly/1sqXNON
Jom kumpul cash dengan 8share !
Daftar sekarang !

5 comments:

  1. citer mmg kejam, pnh tgk bberapa tahun lepas, takot nak tgk lagi, huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan cayang kan?? tapi hakakkk tak puas lagi... rasa nak tengok lagi...

      Delete
  2. dah tgk kat 130 box office tu .... besh juga ....

    ReplyDelete
  3. cite ni da lame kan? sbb rs cm da penah tgk.. ntah la. tp mmg geli sket la. huhu

    ReplyDelete
  4. Cite thailand mmg sadis sikit.. Hehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.