LELAKI 41 TAHUN MAIN ANU DI LRT TELAH DIPENJARAKAN 3 TAHUN! - Monolog Aku Cuma Di Kiri

September 05, 2015

LELAKI 41 TAHUN MAIN ANU DI LRT TELAH DIPENJARAKAN 3 TAHUN!

LELAKI 41 TAHUN MAIN ANU DI LRT TELAH DIPENJARAKAN 3 TAHUN! - First of all , rasanya aku dah harus boleh menulis sesuatu diluar kotak sopan sebenarnya... Kekadang aku lupa yang aku ni dah DEWASA, bukan lagi kanak-kanak yang kena meniti piawaian 18sx.

Lelaki gila seks

Korang mesti tahu viral pasal seorang pakcik tua yang duduk dalam LRT tengah syok kemain gosok anu dia... sumber mengatakan itu bukan kali pertama ye... ada yang pernah terserempak kelakuan dia tu di Mid Valley jugak.. kira dia tak boleh nampak perempuan... kau pakai tudung ke tidak ke... tetap menjadi mangsa etika jijik dia tu...

Bagaimanapun korang tak perlu risau atau takut lagi kalau2 terserempak dengan mamat yang berumur 41 tahun ni berjaya diberkas oleh Pasukan Tindakan Khas Polis Bantuan Prasarana ... Amran Shah Abu Samah akhirnya mengaku bersalah dan atas sabit kesalahan dia dikenakan penjara .... 

------------------ 3 TAHUN PENJARA !!!

Actually, atas Akta Seksyen 509 Kanun Keseksaan, sabit kesalahan membolehkan pelaku dipenjara sehingga 5 Tahun..... well... mungkin mahkamah ringankan hukuman sebab dia main2 anu je kot... kot laaa.... aku lupa plak nak ambik undang2.... hiks...

Apapun, kalau korang jumpa lagi spesis makhluk cenggini... jangan sesegan viralkan kejadian sebegini.... and pada lelaki2 yang spesis pakcik ni... mohon janganlah rugikan kehidupan dengan perkara yang sia-sia.. 3 tahun tu lama... kau boleh enjoy hidup dengan anak2 ke.... makan ke... jalan2 ke... tolong orang susah ke....

Sekian.

1 comment:

  1. Mcm-mcm... Tp syukurlah dh tertangkap Makhluk ni....

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.