September 13, 2015

Jam Loceng Pembancuh Kopi !

Bestnya kalau bangun pagi then dah ada kopi kat sebelah kita... itu untuk coffee addicted laa kan... Seriously aku malas gila nak bancuh air apa semua ni... cuma sejak ada suami ni memang dia kaki kopi so aku buat laaa....

jam-alarm-yang-akan-membuatmu-bangun-pagi-dengan-secangkir-kopi-2

Josh Renouf ni seorang pereka yang hebat jugak laa... Dia cipta satu alarm clock yang boleh bancuh kopi.. Sambil jam tu bunyi sambil tu dia bancuh kopi... Sebelum kopi itu dibancuh.. bahan-bahan dah disediakan dalam alat tu...

jam-alarm-yang-akan-membuatmu-bangun-pagi-dengan-secangkir-kopi-3

jam-alarm-yang-akan-membuatmu-bangun-pagi-dengan-secangkir-kopi-4

jam-alarm-yang-akan-membuatmu-bangun-pagi-dengan-secangkir-kopi-12

jam-alarm-yang-akan-membuatmu-bangun-pagi-dengan-secangkir-kopi

Kopi adalah salah satu cara untuk buat badan korang relax... Banyak cara untuk korang hargai kopi... »»» Hargailah Secangkir Kopi ««« sebab ianya sangatlah membantu untuk korang yang emo tak tentu pasal... serabut dan runsing...emm... Nabi pun suka minum kopi tau :)

Selamat Hari Ahad !

6 comments:

  1. geniusnya.. bangun pagi je kopi dah siap kt sebelah katil

    ReplyDelete
  2. Dapat kat akak, bangun, minum kopi,...then sambung tido balik hihihi. Tapi bagus betullah jam loceng pembancuh kopi ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaa apsal macam sama pulak kita ni kak... heeeee

      Delete
  3. gii tak gosok dah minum kopi ... hohoho tak senonoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minum tanpa berus gigi banyak khasiat... tapi bukan minum kopi laa.. hehe

      Delete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.