Bila Juliana Evans Peluk Shaheizy Sam - Tunsha Ayunie Punya Belog

September 21, 2015

Bila Juliana Evans Peluk Shaheizy Sam

666

Juliana.... Dari mula minah ni seorang gadis yang angkuh sehinggalah ditakdirkan dia kemalangan... Akibat kemalangan itu dia diharuskan menjalani pembedahan.. Sebelum itu, Sam banyak menggembirakannya di dalam hospital... Hanya Sam yang ada bersama dengannya....

Sahabat2nya tiada dan melarikan diri.. haaaa masa tengah happy2 kekawan yang dia anggap sahabat tu laaa yang berdamping... tapi bila sakit kekawan dia bolayan je....

... Nak dijadikan cerita Sam hilang dari pandangan Juliana selepas Juliana menjalani pembedahan... Puas si Juliana ni cari Sam tapi tak jumpa... Lastly dia kembali aktif dan terbang ke Jepun... emm.. Sebenarnya apa yang cuba Pelangi Cinta huraikan tentang Sam & Juliana ni?? Jom tengok »»» Juliana Evans Peluk Shaheizy Sam ! ««« Yang feeling2 Shaheizy Sam ni ampa punya... jangan marah.... agaggagaa

Boleh pulak aku melayan kisah Sam & Juliana ni dari Part 1... hahahhaa sejak kawin rasanya susah betul aku nak hadam kisah cintan cintun ni......  Apapun selamat menikah Juliana & Sam... hiks ~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.