Wordless Wednesday #43 - Perempuan Isap Vape

11202657 968053529904688 3752243499485430049 n

Wordless Wednesday | Aku sajalah nak habaq.. aku ni bukan jenis manusia yang ada sensitiviti sangat terhadap perkara macam ni... Cuma tetiba aku rasa tak gemar budaya vape ni atas sebab cenggini laa...  Firstly tak hormat orang... then lagi ramai muslimah yang anggap lagi "sopan" isap vape berbanding rokok... :)

Bagi korang?

Wordless Wednesday #43 - Perempuan Isap Vape Wordless Wednesday #43 - Perempuan Isap Vape Reviewed by Tunsha Ayunie on August 12, 2015 Rating: 5

4 comments

  1. hmmmm vapor ke .... rokok ke ...shisha ke ... ape ke... aku memang pandangs erong kat org mcm ni ... hmmmm

    ReplyDelete
  2. Haih... entah la... ni cara besar-besaran ni...

    ReplyDelete
  3. hurm...mungkin derang suka2 tapi rasanya tak perlu la dengan berpakaian muslimah camtu...
    serious tak cool pun dia buat camtu...

    ReplyDelete
  4. Tak suka...dan tak respet le... Berpakain muslimah tapi tak jaga .. Serious tak comel dan tsk suka tengok...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.