Venus - Si Kucing Berwajah Dua Yang Unik... - Monolog Aku Cuma Di Kiri

August 16, 2015

Venus - Si Kucing Berwajah Dua Yang Unik...



Aku baru terjumpa pasal ni... banyak gak aku research dari bahasa melayu , english sehingga bahasa uganda *ok ni tipu*... kucing ni kategori misteriussss jugak kekdahnya... tapi tapi tapi... comel kan?? Kalau pencinta kucing tu... kucing kurap pun boleh kategori comel gak... kan...

Anyway, aku bukanlah pencinta kucing sangat.... cuma obses dengan kucing yang bersih je... haaaa ngade kan?? tapi aku bukan penzalim kucing kecuali Brownie & Sweety kat rumah mama yang gigih asyik korek sampah... ehh merepek plak...

Venus, si kucing yang berwajah dua.. uniknya, muka dia macam Phantom The Opera.. hahaha...  


Takdelah... gurau... ok... Dalam banyak2 kucing, si Venus ni yang menjadi tarikan nitizen media sosial sebab wajah dia yang unik tu... selain berwajah unik, ianya juga mempunyai warna mata yang berbeza.. iaitu kehijauan & biru ais..

" Ia berbadan kecil namun suka memakan makanan daripada mangkuk anjing yang mempunyai cebisan makanan yang besar berbanding makan di dalam mangkuknya sendiri, " terang pemilik Venus .

Baka Venus ni sebenarnya masih lagi misteri... ni kalau ada jual mesti mahal dari Persian kan... perhaps?

6 comments:

  1. Wah comel giler..Kak wana pencinta kucing..kalau dapat kucing mcm ni mesti suka sgt2..unik dan susah nak jumpa..huhu

    ReplyDelete
  2. E eh,..memang uniklah! Cantik je terbelah muka kucing tu :)

    ReplyDelete
  3. huhu..mcm ada dua plak kucingnya..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.