Nad Zainal Berlaku Tidak Sopan Di Rumah Anak Yatim - Tunsha Ayunie Punya Belog

August 24, 2015

Nad Zainal Berlaku Tidak Sopan Di Rumah Anak Yatim

Assalamualaikum & morning !

Pagi jugak aku bangun harini... walaupun masih mood holiday.. hahhahah nak kira aku hari2 pun holiday sebab aku kan surirumahtangga sepenuh masa... tapi tugas masak tu dah lama aku tak buat... kesian tuan suami ! Tarik muncung berjuta batu jauhnya...


Bukan je FB... benda yang timbul kat newfeed adalah gegusipppp.... Kisah Nad Zainal? Aku ni bukan minat pun dengan Nad Zainal ni dari awal kemunculan dia dalam industri seni... dia ada ''sesuatu'' yang buat aku tak minat tentang dia...

Menerusi akaun ex-pa dia, Along Zuren, bekas p.a dia ni adalah upload gambar Nad hadiri satu even anak-anak yatim.. hmm dah bagus dah tu... tapi apa yang Nad buat haritu amatlah tidak sopan dan boleh je kategori kojaq... amatlah jelekkk imej yang dibawakan...

nad

Disaat anak-anak yatim itu bermain-main dan meminta perhatian Nad... Nad pulak sibuk main henpon dengan kaki terkangkang.... ehh ini ke rupa selebriti... opsss no wonder hakakkk tak minat langsung Nad Zainal ni....

Emm malas nak cakap atau taip pepanjang... cuma sebagai selebriti, kau kena lah jaga imej... kalau kau rasa kau tak mampu handle or nak main henpon je... kau dok rumah laa... orang pun tak tau ''imej sebenar'' kau macam mana....

Ni kau buat spekulasi Along curi duit kau pulak?
Dah takde job atau ape?

Credit video : Facebook Alog Zuren

2 comments:

  1. ada nampak ni...kecoh juga kan
    memang nampak sangat dia buat tak tahu tu
    apalah yang menarik sangat dengan phone dia tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah... tak salah layan fon tapi tengok keadaan laa.. budak2 tu beria2 buat persembahan... dia buat derkk derkk je...

      Delete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.