Dapat Emel Jemputan Dari Manhattan Fish Market - Tunsha Ayunie Punya Belog

August 20, 2015

Dapat Emel Jemputan Dari Manhattan Fish Market

Tak kisah lah orang nak kata aku jekunsss kontrak whatsoever.... Yang pasti aku over eksaited bila dapat emel tadi... tak sangka lah pulak entri Teringinnya Nak Makan Kat Manhattan Fish Market ! di-view oleh warga TMFM sendiri... tujuan entri bukanlah untuk meminta simpati atau makan free... cuma luahan hati je...

Rezeki kan... ehh aku tak tahu adakah ini dipanggil rezeki atau tidak... so far tadi aku tanya bam paji aku... si +Fadzi Razak  laaa siapa lagi.... dia yang kata tu rezeki aku... alhamdulillah... aku rasa seolah bermimpi... nampak tak eksaited aku ni over sangat?? kahkah...

11041256 10203431533469302 127595067734118783 n

Punyalah lama aku blogging... harini baru aku dapat emel serupa gini... maaflah blogger lain kalau nampak aku meroyan sikit pasal ini my very first time... selalu dapat spam email je... hahahaha...

Maka... aku pun tak tahu apa harus aku lakukan... aku kena balas emel ini?? atau biarkan saja?? sedangkan dapat makan free tu... sambil buat bahan review... sebab aku memang teringin sangat... emm emm... siapa dapat membantu dilema aku ini...??

5 comments:

  1. Bestnyaaaa..Makan Free..Rezeki tu..

    ReplyDelete
  2. Balas lah sis, cakap nak pergi..bukan selalu dapat gini kan =)

    ReplyDelete
  3. terima je la..mungkin ini permulaan nya..rezeki tu...Buat yang terbaik ye..:)

    ReplyDelete
  4. Terimalah, bukan senang nak dpt jemputan yang! MamaBiha sokong 200%!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.