August 06, 2015

Aku Yang "Addicted" !

Kau pernah muak makan benda yang sama??
especially benda kau suka??

aku??

 :: Tak pernah muak....

-
-
-

aku tak tahu laa benda ni macam jadi kat aku dari aku start suka makan... memula aku suka makan asam rebus ikan. kangkung goreng | sambal belacan... perghhh boleh kata hari2 tu je laaa lauk aku.... kejadian ni starting after aku transplan.... gemuk laa aku sebab on streoid and makan tanpa henti...

... after rejected aku sangka nafsu makan aku, mati.

tapi tidak pun... sebaliknya rakus lagi aku makan bila aku diperkenalkan dengan ayam masak lemak cili api... partner lauk ni aku paling suka makan dengan kangkung goreng laa... takde kangkung, harus bendi goreng belacan... aku boleh habiskan 2 bungkus nasi penuh dalam 1 masa hanya sebab aku gila makan ayam masak lemak dengan sayur2 tersebut...

-
-
-

.... Terbaru, aku addict dengan Mee Goreng Mamak + Ayam Goreng ala Kepci.... hahhh !! Aku boleh habiskan satu polistrin penuh dengan mee... dengan syarat, ada rasa bawang putih... aku makan bila dialisis je... kalau hari tak dialisis... muka aku toyaaa gila sebab rasa kempunan....

Ini penyakit apapun aku tak tau laaa....

1 comment:

  1. MAKAN SELAGI BOLEH DAN TAK MEMUDARATKAN ....
    TIME NK MKN DAN BOLEH MKN TU MAKAN JE

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.