Aku Bukan Pengurus Artis !

Assalamualaikum... selamat pagi...

Ni lah dia kalau kita update pasal retissss then letak nombor telefon kat dalam blog... kang ada yang whatsapp merapu.... 

krikk...krikk...krikk....
-
-
-
.. Sebelum ni ada budak mana ntah mintak nombor telefon Aman AF kat aku sebab aku pernah tulis pasal dia kat SINI.... budak yang mintak nombor tepon si Aman ni pulak dah salah faham tentang entri aku... Dia sangka aku peminat kipas susah mati si Aman ni padahal dalam entri tersebut aku mengutuk Aman... hahhahahaa

Beberapa hari lepas pulak ada yang whatsapp aku mintak gambar Miasara pulak...dah satu kerja... ehh ingat aku ni apa?? nampak sangat bebudak belum PMR pun baca entri aku... dah baca tak faham pulak tu....

Dikkkk.... ada ke nampak hari2 hakakkk tulis pasal retissss?? haihhh

Kesudahannya... aku block jelaaa nombor bebudak ni... tension pun ada... aku ingat orang contact aku pasal review kepe... sedap le sikit.... last2 pasal benda tak berfaedah je....


Terima kasih sudi baca entri mukadimah aku pepagi ni....

Aku Bukan Pengurus Artis ! Aku Bukan Pengurus Artis ! Reviewed by Tunsha Ayunie on August 07, 2015 Rating: 5

1 comment

  1. hehehehe ada juga orang macam tu eh. xsangka pula. adoi. tu kes baca x abes la tu

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.