July 27, 2015

Stronger Than You Expect...

Ecehhh tajukk....

Saja aku nak cerita... malam tadi aku gettin worst sebab sesak nafas... air berlambak dah kot menumpang dalam paru2.... mama suruh aku dialisis harini... tapi sebab tuan suami kata kalau dialisis harini, tuan suami nak terus balik Ampang... aku cuba bertahan sampai esok...


Actually aku dah 2 weeks lepak dengan mama abah... entah kenapa aku rasa berat plak nak berpisah dengan family aku ni... selalu okkkkk je... ni memikirkan esok dah nak balik Ampang ni... aku dah start rasa sedih...


Aku banyak baca quotes tentang kekuatan & semangat pada diri... aku memang ada teman yang membuatkan aku kuat iaitu tuan suami... tapi bila kisah mengenai perasaan... aku selesa berkongsi dengan mama atau Lia... banyak sangat perkara negatif menimpa aku....

Aku tetap kena kuat laaa kan?? Macam malam tadi... aku rasa macam nak mati sebab tahan nafas yang sangkut... aku tetap lawan sebab aku nak stay 1 hari lagi dengan family aku... alhamdulillah... aku rasa sihat sikit harini.... cuma badan je bebengkak... Tuhan masih bagi aku nafas yang normal... alhamdulillah....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.