Randomly From The Fingers.... - Monolog Aku Cuma Di Kiri

July 21, 2015

Randomly From The Fingers....

10:36am - Selasa , 5 Syawal .

Rajin pulak dak Siti Yang Menaip tu bagi komen... hahahaha dah habis raya ke cikgu??
kk this mukadimah only...

Dah lamaaaaaa sangat tak menaip... since balik kampung memang takde laaa aku nak meng-keyboardkan diri... ye tak?? baik aku happy2 kat kampung... plus, aku bukan blogger femes yang segala apa aku nak buat orang nak ambik tahu...

ehh?? 
ke memang aku femes?? krikkk krikkk krikkkk

K guys, based on entry emoooosicks  aku yang bertajuk M.E.N.G.A.L.A.H... semuanya dalam keadaan baik dan aku harungi semua itu dengan tenang dan gumbira... kira sangkaan dan kerisauan aku agak meleset... sebab aku & suami dilayan dengan baik... alhamdulillah... itu je pun nak bagitau...

Banyak nak share ni lelagi raya di kampung... tahun ni lahhh aku rasa havoc sangat beraya.... aku beraya dekat kampung dengan suami... suami jadi tukang urut kat kampung... aku lepas kempunan makan kat rumah toktam... cuma tak syiokkk aku tak boleh tido, sebab kaki... sakit !

Entri ni agak random sebenarnya... sebab aku menaip dalam keadaan mata berat dan mengantuk... nak upload gambar, line kemainlah slow mensiput.... hahaha !

see ya !

1 comment:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.