Ordinary Woman - I will Forgive & Forget ..

Credit to my lovely brother , Amzar Adib bin Muthal'lib...

Kakak dia ni kekadang boleh tahan gak panas baran dan pemendam.... tapi kali ni... I choose to be happy and don't want make myself sick & depress.... hidup ni sangat sekejap untuk mencari musuh... bukankah Allah ciptakan manusia itu supaya berkenal-kenalan...??

Aku ni pendendam sebenarnya... tapi arghhh... aku dah malas nak berdendam.... so aku rasa dah tiba masanya aku hidup dalam keadaan neutral & sentiasa positif... aku nak berjaya doooniaaa akhirat...


Aku tak anggap apa yang terjadi pada aku as takdir... aku anggap itu pengajaran.. I learn from my mistakes.... and now, aku happy dengan semua orang yang mencintai dan mengasihi aku... aku anggap orang sekeliling aku menyayangi aku.... aku happy begitu...

Next entry?
Aku hanya akan cerita perkara gembira aje... tak sabar aku nak story masa kat kampung... rindu sangat kat Maktok Trong.... rindu sangat air tangan dia... ehhh baru je berapa hari balik KL... dah kerinduan...

Dedikasi buat arwah Opah tercinta, tersayang dan terkasih..
Moga aman disisi Allah Azza Wajalla, cucumu ini merindui... sekalung doa kuhadiahkan buat penjagaku :)
Allahumma inni a'uudzubika minal hammi wal hazan,

Aku berlindung kepada-MU Ya Allah, dari kesusahan dan kedukaan...
Ordinary Woman - I will Forgive & Forget .. Ordinary Woman - I will Forgive & Forget .. Reviewed by Tunsha Ayunie on July 22, 2015 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.