July 22, 2015

Mencipta Aura Positif



Aku teringat Kaklong.. dia cakap aku ni banyak sangat membawa aura negatif... actually aku tak menolak pun... ada ketika apa kaklong cakap memang betul... especially dari FB.. emm untuk apa aku menyindir?? Hati aku sakit, orang lain yang takde kena mengena pun meluat...

Banyak perkara tak best berlaku pada aku... sampai aku rasa emosi aku acapkali tak stabil.. how to be happy?? Jawapannya sentiasa positif walaupun perkara tu buat diri kita rasa tercabar...

Amat sukar untuk aku sentiasa positif sebab emosi aku selalu tak stabil... tapi aku nak share ni...  moga2 bermanfaat pada aku dan orang lain :)



4 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Auni! Be positive and be happy always ^_^
    Lawa wajah blog baru ni... suka <3

    ReplyDelete
  2. boleh sebenarnya kalau kita nak jadi positif
    semuanya terletak pada diri kita
    putih kita pilih, putihlah jadi...begitu juga jadinya

    ReplyDelete
  3. mmg sukar bila kita sendiri tak mampu nak senyum...tapi cuba la ye...bila kita positif...akan ada semangat yg bantu kita berdiri :)

    ReplyDelete
  4. always be positive supaya aura positif tu melekat pada diri kita...jangan biarkan aura negatif sebati dalam diri kita...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.