July 16, 2015

Banyak Kerja Lain Hakakkk Ni Dari Layan Budak Sekolah Macam Kamu....

Firstly... entah .

Aku tetiba rasa macam nak tergelak bila dapat whatsapp yang tanya pasal Aman AF ni... paling menggelikan hati aku bila dia siap mintak nombor telefon si Aman... wah wah... sungguh2 tu... emm aku teringat zaman aku, call nombor 600-88-xxxx hanya untuk berinteraksi dengan kumpulan Senario... harga waktu tu... 1minit=RM6 ... hahhh aku kemain gigih layan berminit2 hingga berjam2... mengamuk abah aku... kahkah !

Bahasa yang kurang bijak datang dari kanak2 yang baru belajar mengenali dooonia retisss... aku tak salahkan dia... cuma bahasa dia tu buat aku terfikir, apa yang dia makan sewaktu bayi?? kojaq bebenar....

 

nah... sikitpun aku tak bela retis air suam ni.... kahkah !!

Since budak kecik ni stalkers kemain aku punya IG lah... aku punya blog etc, so aku bagi anugerah entri ni kat beliau laa... dengan ucapan :-
Dik, hakakkk banyak lagi kerja selain layan makian kamu yang tak mendatangkan faedah bagi hakakkk... lepas tu hakakkk tak membela si Aman seperti kata kamu tu malah hakakk KUTUK dia sebab dia retisss air suam yang berlalu macam kapas kekabu orang buat bantal nun.... plusss... kalau kamu rasa kamu nak bergaduh, carilah rakan sebaya dengan kamu... sebab kamu bukan level2 hakakkk untuk bergaduh :)
Demikianlah kisah seorang kanak2 ribena yang men-sound seorang kakak yang gonjeng hanya kerana taksub dengan Aman AF..

Selamat berbuka :)

1 comment:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.