Terima Kasih Atas Tindak-Balas Lembaga Zakat Selangor ! - Tunsha Ayunie Punya Belog

June 11, 2015

Terima Kasih Atas Tindak-Balas Lembaga Zakat Selangor !

Based entry from Kalau Kami Kaya, Kami Tak Mengemis Di Jabatan Zakat !!! , akhirnya pihak yang berwajib telah mengambil tindakan.. walaupun entri sebelum ini ada yang marah aku sebab tak memahami kerja Pusat Zakat...

.. kalaulah dia tahu aku TERPAKSA..

Dalam entri ni, aku hargai usaha mereka yang mengambil tindakan tegas atas kecuaian pekerja yang salah mengisi pengisian dalam sistem.. hurm.. tak pasal2 pegawai yang handle aku dengan suami, terkena sekali..

Maafkan kami ye Encik Fadly.

Alhamdulillah... luahan di dalam blog adalah medium terakhir aku... bukan saja aku nak salahkan pihak disana, cuma aku tak suka perkara yang tak pasti lagi2 perkara yang dijanjikan...

Terima kasih warga MAIS yang telah mengambil berat tentang entri sebelum ini dan mengenakan tindakan segera.. Terima kasih jugak komentar yang prihatin :)

7 comments:

  1. alhamdulillah...semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  2. everything just fine dah kan ?
    alhamdulillah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah... everything already fine kak MG ! alhamdulillah :)

      Delete
  3. zaman sekarang semua kena viral dik.. kalau kita diam.. confirm benda ni pun turut di diamkan. Tak salah tindakkan awak.akak pun ada up pasal kes awak tu... So jadi pengajaran pada kakitangan pusat Zakat supaya lebih amanah melakukan tugas

    ReplyDelete
  4. Yang marah pasal entry tu harap2 dia paham yang ini bukan zaman 80-90 an..yang kita boleh buat senyap je..zaman dah maju cara bekerja pun biar lah nampak maju dan profesional...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.