Share Link 8Share di Timeline Orang Lain?

Aku tak arif sangat bab 8share ni... yang paling arif dan aku anggap sifu dah tentu laaa hakakk Suria Lahar kita yaknilah +Suria Lekatlekit ... huahua

Since aku memang dah tak friend dengan kak suria kat FB akibat tak sefahaman, aku dah jarang laa perasan post dia pasal 8share ni... ehhh tapi di alam blogger kami masih bersahabat sebab aku sayang kak suria tu walaupun dia tak sayang aku... tetttttttttttttttt


11390246 10203076097783632 4356196622047064385 n

Maaf kalau ada blogger yang berkaitan dengan entri ni... tapi aku rasa rimas sangat bila keadaan ini berlaku... aku tak suka orang cemarkan timeline Facebook aku dengan iklan 8share... emm adakah cara ini memang dibenarkan?? setahu aku, hanya boleh post kat wall sendiri... ke aku yang tertinggal kapal terbang?? 

krikkk krikkk krikkk

Lagi satu buat aku meluat bila add aku ''as friend''... langsung tak pernah tegur... tiba2 tag aku dalam iklan laa... post aku tentang iklan laa... duhhh it was sooooo annoying tau !

emmm... bila tension2 ni layan cerita drama melayu best gak.. !

Share Link 8Share di Timeline Orang Lain? Share Link 8Share di Timeline Orang Lain? Reviewed by Tunsha Ayunie on June 12, 2015 Rating: 5

2 comments

  1. 8share sy tak familiar sgt dgn app i....

    ReplyDelete
  2. Firah pun tak sure.. selalu tweet and auto publish kat wall FB sendiri ja..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.