Serangan Balas Azwan Ali


Ehh... sejak bila aku overrrr minat gosip ni?? hahahha mentang2 tak puasa, bangga plak buat dosa... krikk krikkk... takde lah... aku mulai geram dengan retissss pohjaan aku satu ketika dulu ni... aku rindu dia yang laser tapi tak over masa zaman CitCat kat AstroRia dulu... sekarang ni tak tau lah jin aprit mana bertenggek dekat dia...

Ekoran daripada kisah Tuah Kena Maki Dengan Azwan Ali, maka adalah serangan balas daripada empunya diri Azwan Ali... kemainlah sombong, ego lagi angkuh... terasa sangat diri tu dekat dengan Tuhan tapi.... fuhhh @#$%^&***



Ramai gak hangin dengan dia ni kan...?? Aku boleh terima laser dia... in fact aku tak heran dengan maki hamun dia sebab aku pun dah malas nak die hard fans sangat.... cemuih laaa dok tengok dia maki sesedap rasa... dah maki ingat Tuhan plak.... konon rasa diri dia yang teraniaya... haish

Why border? daaaaaaaaaa..........

Serangan Balas Azwan Ali Serangan Balas Azwan Ali Reviewed by Tunsha Ayunie on June 29, 2015 Rating: 5

11 comments

  1. hanya mampu beristighfar jer bila baca, kenapalah sampai macam ni sekali....

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kak.... terkesima kejap dengan peel dia ni... haha

      Delete
  2. makin menjadi2 dia ni sebab ada yang menyokong..yang puji2 dia..dia suka la..padahal kat belakang orang mengata dia..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ingatkan auni je fikir gitu.... hahhahaa.... yang sokong dia tu kaki kipas je... bukan betul sangat pun...

      Delete
  3. xthu la nk ckap die ni...rasanya bek wt xthu je..perangai menjadi2..takde mknanya die ke tanah suci dulu..

    ReplyDelete
  4. ada masalah jiwa dia ni tau
    kadang rasa kesian pun ye juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan?? mungkin terlalu sunyi punca dia jadi cenggini...

      Delete
  5. ayo-ayo damai bulan Ramadhan nih.. eh mbak Ayunie dari Malaysia ya.. salam kenal dari Indonesia ya mbak... selamat berpuasa..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.