June 25, 2015

Sambal Sreng Wak Nang | Mendidih Di Mulut, Nikmat Di Perut !

SAMBAL SRENG WAK NANG : MENDIDIH DI MULUT, NIKMAT DI PERUT - Assalamualaikum wbt. Aku dah lama mengidam #SambalSrengWakNang ni. Dari bro Saiful Nang kenalkan lagi. Since aku memang suka pedasssssssssss, #sambalsreng ni bagi aku memang sambal yang mengancam arr. Rasa macam sambal ketuk tapi memang kaw la pedasnya.

Sebab dah lama mengidam dari tahun 2014, so dah sampai waktunya memujuk tuan suami. Ngehngeh.... Kebetulan srengster area Ampang ada inbox aku 2-3 malam lepas sebab dia volunteer nak hantar, so aku pun jadi seronok laaa kannnnnnn??


Aku makan dengan roti je, sebab sambal cenggini aku macam tak masuk tekak makan dengan nasi. Dengan Sambal Sreng ni korang boleh jugak makan dengan maggi, nasi goreng, jadikan rencah goreng sayur dan sebagainya. Multi-purpose kan?



Sambal Sreng ni memang homemade dari Wak Nang sendiri. Masak sendiri uolssss. Memang lagi terasa sedaplaa kan? Tengok gambar pun dah meleleh air liur. Apalagi rasanya kan? Memang mendidih dalam mulut laaa. Tengok saja tagline sambal ni. Walaupun pedas dimulut, bila masuk perut boleh buat korang happy tau especially korang yang sukakan pedas!



Korang berminat nak cuba tak???
Kalau ada yang berminat bolehlah pergi ke Official Page Wak Nang !



Harga :-
Sebotol /= RM 13

Official Page :- 
Sambal Sreng Wak Nang

Yang ada area berdekatan Ampang, KLCC & KL Sentral :-
Srengster Ampang, KLCC & KL Sentral

SMS/Whatsapp : 012-3637945

atau----

Korang boleh search di Facebook dengan keywords
"SRENGSTER".


3 comments:

  1. xpernah cuba//sedap yer...

    saya UA blogwaking di sini .Exchangefeedgroup ada menganjurkan giveaway mega raya dengan hadiah bernilai rm3100 jemput join boleh buat duit raya. terima kasih http://housewifearts.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.