Sambal Ikan Delicious from Fadzi Razak - Tunsha Ayunie Punya Belog

June 13, 2015

Sambal Ikan Delicious from Fadzi Razak

page

Tetttttttt tetttttttttttt.... bunyi pos express hon... macam biasalah bapak mertua aku tukang sain... hahahhaa banyak barang atas nama aku dia yang tolong.... aku tak sempat sebab selalu bangun lambat... maklumlah... malam susah tido... siang barulah ada rasa nak tido...

Bukak bungkusan, yeyyyyyyyyyyy dah sampai !!

Haritu +Fadzi Razak komen kat status aku, dia makan roti cicah sambal ikan... aku imagine sambal ikan bilis... terus laaa kecur... tetiba dia mintak address nak hadiahkan kat aku... heeee sayang betul abam paji aku sorang ni kat aku kan kan....?? phewww....

Dalam bungkusan tu ada dua botol... memang oily sikit... biasalah, sambal kan.... kalau kurang minyak tak sedap....

By the way, bukan aku je suka... tuan suami pun berebut roti dengan aku.... last but not least, sambal ni bukan sambal ikan bilis ye, tapi sambal ikan tongkol !

Thanks to abam paji cantik... mwahs !~

4 comments:

  1. sgt perlu di bulan puasa ni.... :)

    ReplyDelete
  2. mohon jangan gaduh gaduh dengan laki hahahha

    ReplyDelete
  3. Kalau dah namanya sambal...semuanya sedap...tak kesah la ikan bilis ka ikan tongkol ka, ikan temenung sekali pun...perghhhh....sedap tuhhh...^^

    ReplyDelete
  4. wah..lum pernah lgi rasa sambal ikan tongkol ni..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.