Sahur Bersama Mc'Donalds Chicken Foldover Lazeez

Image result for chicken foldover lazeez

Semalam balik dari Hospital Ampang nampak banner depan Mc'Donalds.. alhamdulillah.. Chicken Foldover muncul lagi.. so tuan suami bertekad nak belanja aku waktu sahur... ketika menaip ni... dah selamat pun masuk dalam perut... fuhhh banyak2 makanan kat Mc'd.. benda alah ni laaa paling mengenyangkan...

Untuk set ayam, didatangkan khas dengan sos bawang putih... tapi kalau korang pilih set daging, ianya didatangkan khas dengan sos pedas. Dalam set ni ada air Iced Lemon Tea.

Aku macam malas amik port pasal soalan orang... "tak rasa bersalah ke makan Mc'd?" ... sebab aku akan bagi jawapan yang sama selalunya... TAK.... aku fikir yang bekerja dalam tu anak bangsa aku sendiri jugak...  and aku bukan jenis orang yang over-boikot ni..

Salam Ramadhan Al-Mubarak hari ke-2.

Sahur Bersama Mc'Donalds Chicken Foldover Lazeez Sahur Bersama Mc'Donalds Chicken Foldover Lazeez Reviewed by Tunsha Ayunie on June 19, 2015 Rating: 5

3 comments

  1. BETUI2 ....
    NAK BOIKOT PUN KENA DA LIMITNYA .....
    CONTOH LA ORG SURUH BOIKOT TESCO TAPI TESCO TAWARKAN HARGA JAUH LEBIH MURAH DR PASARAYA LAIN ...DENGAN KEADAAN EKONOMI SKRG NI ... YG MANA KO PILIH .....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menyampah dengar warga2 ni.. macam cadbury... kau rasa haram, jangan makan... bukan mengajak orang lain rasa was2 sekali...

      Delete
  2. hmm pagi-pagi datang ke sini liat makanan di atas langsung perutnya keroncongan :G

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.