June 28, 2015

NUR ZULIANA ZAARA - MANGSA PENDERAAN IBU TIRI ! - LARI LAAA PUAS-PUAS !


Muka cantik tak guna kalau hati busuk... emmm... waktu cerai dulu si ayah laaaa sibuk nak menjaga anak... laaaa ni.... nipis badan anak kau kerjakan !

Aku ni kena bara api rokok yang sikit tu pun berair mata... (since dulu laaa aku smoking, now aku stop dah lama...).. inikan budak kecik 5 tahun yang kulit haluih tu lagiiiii..... haih... nasib laa mak kandung dia perasan....


Luluh hati seorang ibu kandung bila tengok keadaan anaknya , Nur Zuliana Zaara atau panggilan manjanya, Yaya, berkeadaan cengkung, lebam, tulang patah, tak terurus dan dipenuhi cucuhan rokok tu...

Aku memang tak boleh angkat dengan kes cenggini... sebab aku pun turut merasa sakit... tulaaaa tak guna dapat mak tiri lawa, bapak ensem... kalau perangai dah macam penagih dadah.... pandai pulak depa lari bila polis dapat tahu....

Nak lari mana?? Tuhan Tu Hebat ampa tau dakkkkk?? Semoga ampa tertangkap...

5 comments:

  1. Buat baik dibalas baik.....buat jahat????

    ReplyDelete
  2. kalau bercerai ibu patut bela anak2nya tambah msh sgt kecil tu...jgn kata xmampu sbb rezeki anak sentiasa ada...kalau dh jadi bgini menyesal xguna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi, kalau kes cerai, kadang2 hak jagaan anak makamah dah set atas kemampuan diri seseorang..bukan mak dia taknak jaga anak dia... please....

      Delete
  3. dengar cerita dah kena tangkap.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.