Aweera - Terhakis


aweera

Aweera - Terhakis

Kasih..benarkanku untuk menjelaskan
Segala apa yang terpendam
Di dalam hatiku ini..

Sungguh pun kau tak pernah untuk merasainya
Malah kau tak pernah menghiraukan
Tentang perasaan hatiku

Terhakis sudah semuanya
Yang telah kita bina oh bersama
Pedih hatiku pernahkah kau terasa sakitnya

Sungguh pun kau tak pernah untuk merasainya
Malah kau tak hirau

Terhakis sudah segalanya
Ceritera cinta kau dan aku
Oh perit menyerang menyelubungi oh duniaku

Cukuplah jiwaku terseksa biarkanku pergi
Seandainya takdir berputik kembali cintakan bersemi

Pedih hatiku pernahkah kau terasa sakitnya

Terhakis sudah segalanya
Ceritera cinta kau dan aku
Oh perit menyerang menyelubungi oh duniaku



Lagu ni sekali dengar memang best... lama-lama aku dengar tempo & melodi dah macam lagu She's Gone nyanyian Steelheart.... termasuklah cara Aweera jerit tu... hopefully bukanlah ciplak ye... hanya kebetulan kot... rindu pulak waktu Aweera masih dalam Mojo... emmm apa nak buat... bila retissss demand.... inilah padah..............

No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)