What Does Your Name Truly Mean? - Tunsha Ayunie Punya Belog

May 13, 2015

What Does Your Name Truly Mean?

Hakkkk tengok kat Facebook ramai buat benda alah ni... hakakk pun sesaja laa nak teraiii kan... boring pulak kerah idea tak muncul2... ingat nak ajak Tokis tengok wayang je harini.. hakakk stress dok rumah takde aktiviti... kerja taknak kat hakakkk atau Tokis... takpe... slow2 lah kayuh... hakakkk percaya rezeki semuanya daripada Allah Swt.. kalau DIA nak bagi, DIA bagi... kalau DIA tidak berkehendak.. kau tunggu je lah.. jangan putus harapan...

Ehhh ? Melebih plak mukadimah ye... hahhh meh laa usha apa sangatlah maksud di sebalik nama hakakkk ni....




Hakakkk buat ni kat Nametests

Penerangan tu... hakkkk tak tahu betul ke tak... yelah bukan hakakkk yang menilai diri hakakk... orang lain tengok akan bagi persepsi yang berbeza kan...?? hakakkk buat untuk seronok2 je benda alah ni... hahaha

3 comments:

  1. lama jugak akak ni tak pitengok wayang berdua dengan suami..maklum la..komitmen banyak..hehhe..pi la ambik2 angin luar..boleh jugak review2 filem kat wayang tu...

    ReplyDelete
  2. boleh dijadikan sebagai refleksi diri juga.. nak try jugaklah..=)

    ReplyDelete
  3. wah... tapi kan pernah la test banya kali, macam keluar lain-lain aje, tapi yg bestnya semua positif belaka :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.