Tiada Dalam Bloglist? - Monolog Aku Cuma Di Kiri

May 06, 2015

Tiada Dalam Bloglist?

Patutlah rating turun alkisahnya..

Ehh hadap sangat ke hakakk ni nak menumpang dalam bloglist orang?
Blogging pun tak konsisten... ada hati.....

Menyeringai gak laa hakakkk... salah hakakk jugak tak konsisten... orang lain bertungkus lumus update, hakakkk biar je blog berhabuk... macamlah takde idea sangat... hurmm idea ada cuma taknak keluar untuk dijadikan cerita... maka terbiar jelah blog ni bersawang...

Seronok bangun pagi blogwalking.. kejap je laa..
Hakakkk dah telan ubat selesema, sat gi comfirm hanyut di lautan asmara... kah !

Doakan badan hakakk ni sihat ye... demi tuhan, hakakk rindu sangat semua yang bertandang dan ''rapat'' dengan hakakk di dunia maya ni, but since tak konsisten, semua jauh dari hakakk :)

8 comments:

  1. get well soon sha..ada masa dan kesihatan yang baik,boleh la nanti update blog macam dlu..

    ReplyDelete
  2. utamakan kesihatan dulu Sha..
    dah sihat nanti, bw laju-laju
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sobs... sedih plak asyik sakit... yang datang turut pergi...

      Delete
  3. Samelah kite... get well soon... boleh main lelompat sesame... hee

    ReplyDelete
  4. Takpe nanti akak letak kat bloglist.. akak kalau orang suruh letak link kat bloglist akak letak jer. akak jenis bukan buat contest ke GA ke segmen ke semata2 nak letak link orang kat bloglist. ada yang orang minta letak akak letak, ada yang ajak exchange link akak exchange ada yang akak rasa suka & rajin nak update bloglist yang mana sempat akak letak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha baiknya kak suria... ! Boleh gak nak tumpang duduk bloglist.. haha

      Delete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.