Syurga Buku !

Korang gila buku?? hakakk... YES..

Masa bujang dulu... hakakkk ni kaki novel.. macam2 novel hakakk beli... tapi the best part hakakk selalu akan beli buku yang cover dia cantik2 especially novel inggeris laa... tak baca pun... jadi perhiasan.. hahahha ! boleh gitu?

tumblr kyygck85 H81qzj51vo1 500

Tengok gambar macam ni je buat hakakkk teruja sangat... tempat lepak yang hakakk rasa buat hakakk ni tenang... emm.. kedai buku lah... tapi tapi tapi sejak kawin ni... baru sekali je hakakkk jejak kedai buku sebab minat hakakkk dengan Tokis tak sama...

Hakakkk cuma berangan hidup di syurga dikelilingi buku... rasa macam nak kembalikan hobi hakakkk yang dah lama hakakk tinggalkan... membaca.

Hakakkk memang tak suka membaca thru lappy or internet... buku lebih buat hakakk rasa hidup, lebih memahami dan rasa diawangan gittew...

Entri santai petang ni... hakakkk mengantuk sebenarnya... huwaaaaa...

Syurga Buku ! Syurga Buku ! Reviewed by Tunsha Ayunie on May 15, 2015 Rating: 5

4 comments

  1. Bestnya.. Rasa x nk keluar dr bilik tu..

    ReplyDelete
  2. ada bau dari buku yg internet dan lappy tak boleh nak beri. kan kan kan.

    ReplyDelete
  3. wah, kita pun suka p kedai buku. kalau ada library macam ni, perghhhhh.. mmg bole lupa suami. ops~ hahahahhaa

    ReplyDelete
  4. kalau novel sebanyak ni kat rumah . alamak tak payah diet pon boleh kurus . makan dilupakan

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.