Selamat Pagi Dunia ! - Tunsha Ayunie Punya Belog

May 06, 2015

Selamat Pagi Dunia !

Lamanya tinggal blog.... lama jugak laa walaupun ada schedule post... hiks !

Korang sihat?? 
Hakakkk?? bolehlaaaaaaaaaa....

Macam2 perkara yang berlaku ye?? Paling trending kes MYVI laa... sampai adik hakakk yang takde kena mengena pun terlibat sama sebab naik Myvi... semua kereta taknak dekat dengan dia, padahal yang salah adalah pemandu, bukan kereta pun.. alahailah... macam2..


11049557 921563877864073 6139377586298130478 n
Innalillah wainnalillahi rojiun,
Damailah mereka di sisi ALLAH SWT.

Tidurlah dengan tenang bidadari syurga...


Buat si pelaku, kalau kamu lepas disini, di akhirat belum tentu.. emm why not kamu buat Press Conference dan mengaku je kesilapan kamu, dari angkuh berkata kamu ada "orang dalam"? Tak kesian ke pada dua orang anak kecil yang kehilangan tempat bergantung?

Apapun, insyaAllah hakakkk akan kembali aktif ye, sekarang tengah warm up je dulu.... taknak lah marah2 pepagi ni.. Yang berlaku sudah suratan....

Salam takziah buat keluarga mangsa.

1 comment:

  1. akak pun sakit hati baca statement si backup ni.
    semoga diaorang terima balasannya
    alfatihah untuk arwah

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.