Sejenak Bercinta Di Spectrum Ampang ! - Tunsha Ayunie Punya Belog

May 14, 2015

Sejenak Bercinta Di Spectrum Ampang !

Assalamualaikum wbt... salam ceria pagi semua !

Hiks ! Hakakkk rasa release sikit tension hakakk lepas Tokis menghabiskan fulus beliau untuk hakakk... punyalah lama tak release tension.. asyik terperap macam pekasam je.. rutin hanya ke hospital 3 kali seminggu... & masa selebihnya memang kat rumah je..

Macam biasa, tempat kami ngedate, hanya Spectrum Ampang aje.. situ paling dekat dan macam2 haderr... nak ke Ampang Point memang jenuh lerr... maklumlah teksi mahal..woottt wooott...


3

Kami beli tikey wayang dulu.. cerita Paul Blart.. kata nak release tension ye tak?? hakakkk malas nak layan cerita serius sangat... kita nak gelak2 je since hakakkk memang follow citer Paul Blart dari Part 1... keje kami dalam panggung memang gelak je....

Lepas tu makan kat Speedy Pizza... actually MamaNora dah masak kat rumah... tapi entahlah... hakakk dengan nasi kini boleh berpisah... hakakk rasa melugai bila tengok/teringat nasi... emmm parah tak penyakit tu??


2
3 Layer Tea - RM 4.50

1
Spagetti Carbonara - RM 15

... dan Margherita.. sejenis pizza yang agak plain je bagi hakakkk... harga pulak RM 12... Tokis minum air asam jawa... Total semua RM 34... bolehlaaa... sampai nak pecah kepala hakakk menanggung darah tinggi akibat makanan2 ni.. hahahha padan muka...

4

Muka gumbira lagi gojesssss sebab dapat makan sampai pening...
Yeahh ! hilang kempunan tengok wayang...

5

Hakakkk ni kalau duduk dalam panggung, hakakkk buat macam rumah sendiri.. lagipun dah malam takdenye aku nak lawo2 dah.... last2 ni lah hakakkk versi selekeh... gigi tu macam nak repair tapi tunggulah hakakkk jadi DATIN keeeeee.....?? ehhh melampau sungguh cita2.. hahaha..

Yang penting hakakkk hepi ! Korang suka tak hakakkk hepi2 tanpa emoOoo hehari...?? wawawawa...

Pstttt... Tokis punya kelopak mata koyak sikit dan biru sebab bergaduh dalam toilet semalam...
errr... gaduh dengan siapa??

SINKI !! Yeahh... beliau tergelincir... semoga takde side effect laa gamaknya.. penat sangat layan bini kehulu kehilir.. haihh serba salah plak kita..

see ya !

4 comments:

  1. melugai tu maksud dia ape?
    lama gila aku tak tgk wayang :')

    ReplyDelete
  2. murahnya tiket kat situ..nak nangis tengok..

    ReplyDelete
  3. adoii.. koyak kelopak mata.. macam mana tu.. tak dapek bayangkan...

    ReplyDelete
  4. bapak.. sakit wooo jatuh kena singki tu.. seriau bila ingat balik. ishhhhhhh

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.