Pendarahan Hidung Yang Maksima ! - Tunsha Ayunie Punya Belog

May 08, 2015

Pendarahan Hidung Yang Maksima !


Nampak tak?? tu baru je sikit.. dah bertisu2 penuh dengan darah hakakk... hakakk tak tahu apa sebabnya.... ini kali pertama hakakkk diserang lelehan darah dari hidung... tak cukup tu... dari tekak pun sama !

Hakakkk memang tak boleh ambil sambil lewa cenggini sebab hakakk kan pesakit kronik... Kegagalan buah pinggang tahap kritikal... mungkin orang lain boleh cakap hakakkk nak demam laa... panas dalam laaa... pening kepala @ darah tinggi, tapi sebab nonstop dari pukul 4pagi tadi, hakakkk risau uolsss...

Ni pun nak ke emergency... Tokis dah risau walaupun dia sendiri demam... haih... doakan hakakkk ye :(

10 comments:

  1. isk..lambat sangat nak ke emergency sha..next time kalau dah macam ni jangan tangguh ye..Kalau orang biasa mungkinlah boleh dikatakan panas dalam..Tapi pesakit macam sha kena buat pemantauan segera dari doktor kan..harap takde pape lah kan...

    ReplyDelete
  2. Ya Allah...moga tiada apa2..moga cepat sembuh..amin

    ReplyDelete
  3. semoga cepet sembuh dari sakitnya mba amiin :)

    ReplyDelete
  4. please take care dear....fighting!!

    ReplyDelete
  5. panas dalam kot? take care and get well soon...

    ReplyDelete
  6. mak aaaih.. dah tahu ke kenapa ?
    CT pun tak pernah berdarah idung.. so xtau macam mana..

    get well soon =)

    ReplyDelete
  7. Moga cepat smbuh dan dilindungi Allah..

    ReplyDelete
  8. mgkin panas sgt kot.. cepat2 p hospital yer.. moga cepat sembuh..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.