Kerana Sakit, Aku Mengelak... - Tunsha Ayunie Punya Belog

May 25, 2015

Kerana Sakit, Aku Mengelak...


Suami aku, Iskandar @ Tokis, dia memang suka peluk aku dari dulu... dia macam abah... pantang free je mesti nak peluk... bagi aku, itulah pengerat kami... aku suka dipeluk.. aku rasa selamat.. aku rasa disayangi...

Tapi beberapa bulan dah ni... aku jadi tak selesa... aku rimas sangat... kadang2 aku rasa tersiksa duduk dalam keadaan bilik yang gelap walaupun ada bayang2 lampu.. emm kesian suami aku...

Agak2 aku berdosa ke?? Dia faham aku tak selesa & kadang2 dia mengeluh laa jugak.. ni aku bukan nak cerita hal dalam bilik tau... cuma ... berdosa tak aku?? aku kekadang serba salah...

Cheers.

10 comments:

  1. eh seronoknya kalau selalu kena peluk ... jgn elak-elak lah. nanti kan, bila anak dah ramai, susahnya nak dapat peluk selalu. hahaha :)

    p/s: kena bagitahu kat dia kenapa elak. nanti dia kecik hati, terus tak peluk. pastu takut dapat dosa pula :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi... nak dapat sorang pun susah ni kak.... tapi itulah... bagitau jugak kat dia... tapi member terasa... yelaa.. katanya ada bini peluk bini laaa... sedih dia kita asyik elak.. kita lagi lah sedih sebab terpaksa... sobs

      Delete
  2. Sis pun pernah alami situasi sebegini.. Huhu.. Kena explain elok2 la kat suami.. Nanti kang terasa pulak dia.. ^^,
    RosmizaAli.Com™

    ReplyDelete
  3. Akak... meh kite nak peluk jugak....

    ReplyDelete
  4. xtau nak komen ape...hihi...maybe kena explain btul2 kat husband..

    ReplyDelete
  5. awak pregnant ke..? hati2.. jaga hati suami.. mmg tak selesa.. kadang2 ada benda kena telan je..

    ReplyDelete
  6. Jangan sampai dia kecil hati..berdosa kalau dia terasa..duduk berdua dan bincang elok2 dengan dia..bagitau kenapa rasa rimas tu..orang lelaki ni kita kena cakap terus terang.jangan berharap diaorang boleh paham sendiri..

    ReplyDelete
  7. ubah posisi yang buat awak rasa selesa ...... mungkin awak plak yg peluk die untuk kurang rasa tak selesa awak tu buat hati cik suami berbunga2 .... try n error

    ReplyDelete
  8. kena cakap ngan dia kenapa mcm tu..kalau tak nanti dia salah faham lak

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.