Kenali PEDOFIL : Gejala Manusia Gila Seks Yang Gersang Terhadap Kanak-Kanak !


Assalamualaikum wbt.

Pernah dengar tentang Pedofil @ Pedofilia?

Ianya adalah sejenis penyakit yang merbahayakan bagi pengidapnya. Pengidap Pedofil akan obses dan bernafsu dengan kanak-kanak tau! Tak kisahlah kalau kanak-kanak tu seorang perempuan ataupun lelaki.

Pengidapnya pula boleh jadi lelaki ataupun wanita !

PAEDOPHILIA atau PAEDOPHILE atau PEDOFIL, adalah satu spesis penyakit manusia yang jarang berlaku kat Malaysia ni.. tu DULU kot.. sekarang ni ramai pengidap penyakit ni.. Mereka yang mengalaminya akan timbul rasa Sexually Attracted bila tengok bebudak..

Huh takut ! (dah la badan hakakkk pun macam bebudak je..)

Macam mana pun, orang tak tahu pasal ni. Cuba korang tanya sesiapa padal Pedofil ni, mesti diorang pun macam hakakkk gak... ingatkan cream cheese. So benda ni kena aware sikit laa sebab banyak kisah penculikan kanak-kanak hilang dan tak ditemui kembali. Mungkin disebabkan oleh jenayah Pedofil ni jugak.

So guys, ibubapa harus bagi peranan. Elakkan expose gambar anak-anak yang mungkin boleh mengundang nafsu pengidap Pedofil ni especially kat Instagram, Facebook, etc... kita tak tahu siapa disebalik media ni kan..

Contoh gambar yang bakal menarik minat mereka :
๐Ÿ”Ž Gambar sedang mandi
๐Ÿ”Ž Gambar tidak pakai baju
๐Ÿ”Ž Gambar pakai skirt/seluar pendek
๐Ÿ”Ž Terkangkang
๐Ÿ”Ž Gambar pakai pampers
๐Ÿ”Ž Gambar pakai swimming suit dan lain2

Gambar-gambar sebegini akan buat mereka rasa gerammmm atau teransang.. Dan akan attack akaun ibubapa berkenaan dan menyiasat pelbagai tentang mereka termasuk tempat tinggal.

Emm... jangan sangka mereka tak wujud sebab mereka mungkin dikalangan Friendlist kita sendiri. Jangan nak angkuh kata "sukahati aku lah... FB aku, IG aku.." sedangkan malang sungguhlah tidak berbau..

Dalam tempoh 3 tahun, sebanyak 70% daripada 5,445 kanak2 hilang dan hanya lebih kurang 2,237 yang dijumpai... bakinya??


Selagi boleh menghindar, hindarlah.. zaman sekarang bahaya & jenayah di mana-mana..

Rest in peace .. Nurin Jazlin..
Kenali PEDOFIL : Gejala Manusia Gila Seks Yang Gersang Terhadap Kanak-Kanak ! Kenali PEDOFIL : Gejala Manusia Gila Seks Yang Gersang Terhadap Kanak-Kanak ! Reviewed by Tunsha Ayunie on May 11, 2015 Rating: 5

7 comments

  1. eii..ngeri pulak..tulah akak ingatkan pasal cheese tu...

    ReplyDelete
  2. seriau dengan manusia yang sentiasa hilang kewarasan ni....

    ReplyDelete
  3. lepas ni mmg betul-betul kena perhatikan...sbb penyakit ni kira penyakit mental jugak...

    ReplyDelete
  4. mereka nih sakit mentel sebenarnya... huhuhu amat kejam!

    ReplyDelete
  5. selalu layan citer SUV:Law & Order kat DiVa. Banyak info tentang pedofil ni, jadi sedikit2 sebanyak dpt tangkap apa yg dimaksudkan cik sha.. huhu

    ReplyDelete
  6. betui tu ...sbbb tu aku cuba elak siar gambar anak2 yg kurang sopan ...
    ekceli akud ah tahu ni dah lama dah bertahun2 dah ...itu la kelebihan tgk cite csi, svu, battle creek semua cerita yang berkaitan polis2

    ReplyDelete
  7. Nauzubillah.. semoga dilindungi keluarga kita semua dari insan gila mcm ni...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.