Hidung Mengada atau Musim? - Tunsha Ayunie Punya Belog

May 08, 2015

Hidung Mengada atau Musim?

Hahhh ! tak jadi la admitted walaupun teringin sangat nak masuk wad... boleh gitu?? Hakakkk rindu laa nak tido dalam wad sebab letih duduk rumah asyik buat kerja tapi tak dihargai... yang menghargai hanya Tokis... yang lain tu anggap hakakkk macam... hurm... orang suruhan je, mungkin.

Tahu tak hidung hakakkk berdarah non-stop??  Hakakk ada tulis kat entri ni - Pendarahan Hidung Yang Maksima .. memang teruk lah hakakk bleeding sampai jammed kepala hotakkk...

Hakakkk tak tau laa... cuma lost so decide pergi lah report kat emergency... apa2 dapatlah ubat kepe.. lepas doktor check hakakkk... dia cakap takde tanda2 serius pun, mungkin sebab terlalu panas..

yes, mungkin ! sebab selama hakakkk duduk kat emergency yang ber-aircond tu.. langsung tak rasa hidung leleh dengan darah atau tekak rasa berdarah... maknanya?? Badan hakakk terlalu panasssss....

Doktor hanya bagi appointment dengan E&T (Pakar Telinga, Hidung & Mulut).. so kena lah check.. kalau ada anasir jahat, kenalah masuk segala teropong dalam badan pulak... fuh ngeri !

Apapun alhamdulillah... takdelah teruk part hidung berdarah hakakkk ni... tenkiu doakan hakakk...

2 comments:

  1. sama dengan suami kita.
    tapi dia ni memang tak boleh langgar ke usik idung dia,
    mesti keluar punya.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.