Cadbury Dairy Milk.. Present.. - Monolog Aku Cuma Di Kiri

May 18, 2015

Cadbury Dairy Milk.. Present..

Hakakkk baca la kat Rotikaya semalam, pasal Dato Siti sebagai Duta Cadbury, sedang melancarkan produk terbaru dari Cadbury... komen2 negatif je hakakkk baca especially melibatkan babi lah kan uolsss...

Cadbury dan Babi memang agak sinonim sejak DNA babi katanya dijumpai dalam coklat kegemaran ramai ni... so ramailah orang Islam boikot lebih2 kejap kata halal.. lepas tu haram.. lepas tu halal balik sampai umat Islam tak percaya dah...



cadbury splash



Cadbury memperkenalkan flavour baru yang lagi best dan sedap... Hakakkk dah try dah... not bad.. memula tengok kat Pasaraya Soon Huat tu... hakakkk memang cepat tergoda dengan coklat yang berbalut cantik2... belilah yang kecik...

JELLY POPPING CANDY... meletup2 didalam mulut... Kalau korang pernah makan gula2 serbuk yang meletup dalam mulut... itulah dia..

PEANUT TOFFEE COOKIES...  ada rasa coffee cookies... sedap gak.. tapi nak feeling2 hakakk lebih suka yang letup2 tu...


SOALAN :
Hakakkk tak takut ke ada DNA BABI DALAM CADBURY ?

Pegangan hakakkk senang je... hakakk yakin, hakakk makan... kalau hakakk was2... hakakk tolak tepi... sebelum ni hakakk memang anti Cadbury sebab teringat masa beli dulu berulat... tapi sebab hakakkk teringin sangat nak rasa yang baru ni... hakakkk gagah jugak sebab tak suka rasa siksa kempunan tu...

Alhamdulillah... hakakkk masih yakin...

So pada yang was2 tu... terpulang... entri hakakkk ni langsung takde niat untuk menyeru semua makan Cadbury, cuma hakakkk meluat sangatlah tengok para Melayu ni hentam Melayu lain yang makan Cadbury.... orang lain yang makan, perut orang lain pulak yang panas... alahai...

Kisah dia satu ------------ cakap tak serupa bikin hakakkkk ni. Sebelum ni kemain kata taknak makan Cadbury. Hahahhaa ! I can't help myself, yang baru tu nampak macam sedap sangat !

4 comments:

  1. erk...akak makan jer...heehehehe...sedap tak yang baru ni..lama kot tak beli coklat..

    ReplyDelete
  2. aku mkn je ,.... aku yakin halal .. itu je ...... soon huat ??? langkawi ke ??

    ReplyDelete
  3. haah.... nak review pasal ni, tapi lupa pulop.. hehe.. kite pun makan... dah deme cakap halal, kalau tak halal, deme lah tanggung kan... selagi yakin, makanlah.. jika was2, berhentilah...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.