Makan Malam Di " Pak Uda Kitchen & Grill " - Tunsha Ayunie Punya Belog

April 04, 2015

Makan Malam Di " Pak Uda Kitchen & Grill "

Post yang dah lama hold, bukan entri draft. Haha ! Tak sempat nak menaip musim2 tak sihat ni, nak jalan blog orang lain pun tergendala sangat...

Sabtu lepas wa balik teratak bonda kat Rawang, as usual la every month.. kalau wa tak cakap nak balik, mesti mama yang call tanya taknak balik ke....... alalalalalaaaaa rindoooo lettewww...

Selama ni kalau wa update mesti mama yang belanja makan.... but Ahad tu abah dapat rezeki lebih mungkin, dia nak belanja kami western... soooo eksaited !

Kami makan di Pak Uda Kitchen & Grill, restoran ni pernah mendapat liputan dalam Jalan Jalan Cari Makan.... heh ! tengok gambar memang tempting gilossss laaa....

Meh le layan selingan gambar....



Hahhh !! Tengoklaaa dia punya menu.... kemainnnn nama... rambang mata je wa tengok, rasa macam nak order semua.... hahahah !




Muka2 menunggu makanan...
Maklumlah... memasing memang tekak western kannnn....



Selingan pasangan poyo ~


Florida Fish And Chip - RM 10.90
Komen : Lemon tu memang harus perah atas ikan supaya tak hanyir coz memang ada rasa quite hanyir sikit... portion dia just nice sebab semua yang diatas pinggan boleh dimakan.. biasa2 je, nothing special sebab banyak tempat pun Fish n' Chip adalah dihidang dengan cara yang sama.


John Lennon Chicken Chop - RM 12.90
Komen :  Ini Tokis punya.. ayam lembut and juicy, sedap ! Cuma sos blackpepper tak berapa nak ada rasa.. Portion masih semua boleh makan, so tak membazir.. oh ya, yang ni chicken chop grill version.


Apapun... terima kasih pada abah yang sudi belanja kami, anak beranak, isteri dan menantu... hahaha ! semoga melimpah rezeki abahku yang tercinta !

Untuk korang yang nak try menu kat sana, nah contact ! see ya ~


PAK UDA KITCHEN & GRILL
No. 13-G, Jalan PPS 1, 
Pusat Perdagangan Selaseh, 
68100 Batu Caves, 
Selangor Darul Ehsan. 

 Masa Perniagaan : 5.00 pm - 12.00am 

Instagram : PakUda_KitchenGrill

6 comments:

  1. Mak aih. Nama diaa, kemain lagii. hahahhaa.

    Tucaaaa, jemput join GA Sayang oleh Scha eh? :)

    Giveaway Sayang by Scha Nazri

    ReplyDelete
  2. sedapnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
    hehe

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat akan disini. aRz pernah dengar pasal Pak Uda ni. tai belu bekesempatan unuk mencuba.

    ReplyDelete
  4. ala xdpt ngok gmba.. law da chicken chop msty sodapp ni xD

    ReplyDelete
  5. cantik tudung yang kak sha pakai tuh...nmpk terletak...suka :D sedapnya makan :D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.