Lelaki Keluarkan Kemaluan & Buat Serangan Seksual ~ - Tunsha Ayunie Punya Belog

April 07, 2015

Lelaki Keluarkan Kemaluan & Buat Serangan Seksual ~


Source by Google
Sumber : Huffingtonpost

Amboiii biasa dia ! Gersang sangat lettew nak meraba orang tengah2 public... perghhh teringat diri sendiri pernah kena gangguan seksual dari Bangladesh... takde laa sampai kena raba... tapi depa dok jilat2 lidah macam buat isyarat lucah.... uwerkksss tak kose makkk !!

Ni ada lah citer, mokcik amik kat FB Sue Hana, katanya kena serangan raba-rabaan....



Kaum hawa, berhati2... kalau wa kena... wa sound atau tumbuk je alat kemaluan dia yang tak berapa nak malu tu... depan orang ramai pun kau berani... ni kalau sorok2 lagi tak tahu laa apa jadi... gigil jemari tau...


Ini manusia yang dimaksudkan.
Si baju purple.

Dimana2 pun kita kena gak berjaga especially kat dalam pengangkutan awam... emm kadang2 kat bus stop pun depa berani jugak nak buat serangan cenggini... angpa kaum hawa pi lah belajar karate ka, silat ka, taekwando ka... nak best ready je spray cili... agak2 kojaq, angpa semboq ja spray cili tu kat depa..... mihmih...

6 comments:

  1. akak pun ada pengalaman macam tu dik,tapi akak menjerit dalam bas..lepas tu ramai la dok belasah uncle tu...waaaa...sedih tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seriau... takut je rasa kak... memang kena jerit je bila jadi camni...

      Delete
  2. huhuhu...tu sbb la rsau nk naik public transport tp klau kt KL nek keta mau hadap jem la hr2 kn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak taknak terpaksa la naik public transport yang paling murah sekarang ni.. semua mahal sekarang... jammed lagi..

      Delete
  3. Giler punya orang. Sangap sangat kut. Akak tak pernah mengalaminya lagi. Tapi baca ninpun dah mengeletar badan. Seriauuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama laaa walaupun selalu berkepit dengan hasben je.... macam2 sekarang ni...

      Delete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.