Jiran Yang Kurang Sopan....

Boleh kata biadap jugak laa kan.... maka MamaNora mengamuk jugak laa malam tadi sebab tak boleh parking kereta... Yang lagi bikin hati panas, depa si jiran ni takde langsung minta izin, apatah lagi nak ketuk pintu.. kemain dia park ngam2 sungguh depan rumah..





Khemah yang ala2 chuppa' tersergam indah di depan rumah, langsung tiada siapa pedulikan... Dimaafkanlah kalau malam tadi tak sempat bagitau, tapi siang ada orang kat rumah, pintu rumah jelas terbuka, namun si jiran langsung tak datang nak mintak tumpang...

emm... bila kehidupan ini dikelilingi manusia yang SELFISH !

Jiran Yang Kurang Sopan.... Jiran Yang Kurang Sopan.... Reviewed by Tunsha Ayunie on April 03, 2015 Rating: 5

6 comments

  1. alahai..kan dah menyusahkan orang lain...at least inform la awal² xdelah free je kena maki gst...hahaha

    ReplyDelete
  2. ish sakitnye hati ada jiran penting diri mcm ni....

    ReplyDelete
  3. ala xsuke jiran jenis macam ni..
    sgt pentingkan diri

    ReplyDelete
  4. hidup berjiran, patutnya kena lah timbang rasa kan dekat jiran...tanya lah dulu sebelum letak kan... kesiannya xleh parking...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.