JADEN SMITH MEMAKAI PAKAIAN WANITA - Tunsha Ayunie Punya Belog

April 13, 2015

JADEN SMITH MEMAKAI PAKAIAN WANITA

JADEN SMITH MEMAKAI PAKAIAN WANITA - Siapa tak kenal Will Smith kan? Tapi kalau anak dia korang kenal tak? Anak dia yang berlakon cerita Karate Kid yang asyik kena buli itu. Sayang je dalam filem tu kemain macho lagi orangnya, tapi dah besar lain pulak kisahnya.


Jaden Smith, anak kepada Will Smith ni menggemparkan peminat bila dia kantoi pakai pakaian perempuan. Pakai dress uolssss.. Tak best arr camni kan? Aku dah la suka tengok dia dalam Karate Kid tu, ehhh boleh pulak dah besar dia pakai dress? Pakai la baju maskulin sikit macam bapak kau. Baru laaa bapak borek anak rintik... eh?

Kau cakaplah apa saja pada budak Jaden ni, dia tak kisah pun. Nanti dia tanya.... WHY BOTHER?? Hidup dia sukahati dia lah. Fesyen katanya....


Kalau tengok, masih lagi lelaki.. tak macam gegurl pun... cuma mungkin dia anggap ''dress'' ni dia pakai untuk fesyen je kot... kotttt laa kan... sayang laa bapak hero, anak tetiba jadi squidward plak... muahahaha !!

3 comments:

  1. selebriti..orang tak kisah mana pun..cuba lah kalau lelaki biasa pakai macam ni..mesti orang kata dia buang tebiat.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha tapi kalau over, sha kisah gak kak ida...

      Delete
  2. tak macam perempuan pun.. hahaha baju tshirt muslimah ni dia pakai..
    hensem dok lagu tu gak =D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.