Black Hanifah Buat Laporan Polis Sebab Anak Kena Hina - Monolog Aku Cuma Di Kiri

April 10, 2015

Black Hanifah Buat Laporan Polis Sebab Anak Kena Hina

Tak faham dengan peel retissss zaman skarang... semuanya nka report, semuanya nak saman... seronok laa hidup seorang retisss kan... cari duit dihujung tanduk je... oklaa... itu kalau bab saman... ni anak kena hina sikit... dah ngelupur nak buat report polis... alahai....





Sebelum ni Black Hanifah ada mengamuk sebab orang komen "Muka Anak Dia Macam Beruk".. rupanya cerita tak habis situ bila Black mengambil keputusan untuk membuat report berkenaan kejadian tu....

Banyak komentar hiburan menyokong perbuatan Black ni... depa kata... siapa tak marah anak sendiri kena kutuk?? Tapi kalau ada yang sanggah perbuatan Black ni, comfirm kena maki dengan para komentar yang taksub....

"Kau takde anak boleh laa sembang..." katanya....

Wa memang takde anak lagi... tapi kalau wa ada anak... wa takkan buat report semata2 anak kena hina... tanya jugak Tokis, perlu ke nak buat report kalau anak kita kena kutuk kaw2?? Tokis just kata buang masa.... sama je keadaannya, anak tetap kena kutuk... why botherrr?? *ehh tetibe*

Kemonnn laaa... wa adik beradik dicaci maki teruk sangat tau.... orang panggil wa dengan panggilan monyet, beruk, hodoh dan memacam lagi arr... tu haaa adik2 wa kena hina... hitam laa... cacat laaa... perghh boleh je nak buat report... tapi mama just cakap... "Alhamdulillah... biarlah..."

Kekadang retissss ni overrrrrrrrrrr sangat... sama la macam si Awal... boleh je nak protect family... hidup kau dalam masyarakat... kau tu retissss... turun naik kau pasal peminat... tapi bongkak sangat...

sekian.

7 comments:

  1. wahhh kesian dia...apa la manusia ni hurmmm :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalah... jadi retisss kena la hadap benda ni.... mana manusia pun akan berhadapan benda cenggini gak...

      Delete
  2. Buat pening polis nak siasat ni. Kena buat seksyen baru la nampaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhahaha setuju...
      kena buat seksyen baru lepas ni... banyak pulak masa polis nak menyiasat perkara sebegini kan...

      Delete
  3. Lawak.bg pendapat tp tutup muke.biase ar org baru dpt anak.yg takde anak boleh la ckp xpe,biarkan je.xde kene mengene ngn artis,diorang manusia gak.kalau kene caci depan2,mmg ar xleh buat ape sebab nak dtg mane bukti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perlu ke aku tayang muka aku?? kah ! masuk rumah orang tak bagi salam tetiba je plak... at least gambar aku, ada je FB , IG kat situ yang belambak gambar aku tanpa tutup muka...

      So apa point kau kat sini paknon??

      Ramai lagi orang ada anak, tapi takde ngelenyar camni pun bila anak kena caci... pendapat budak kecik je bila bagi statement "ko takde anak bolehlah cakap takpe...".. kalau anak aku kena caci pun takde laa sampai aku nak buat report... :)

      Ini pendapat peribadi, tiada paksaan menerima... kbai.. tenkiu singgah...

      Delete
  4. tak tahu nak komen.. dia bapak dia tahu la kot apa yang terbaik hihi..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.