Tuhan Tahu Betapa Ku Rindu.....

Sobs... assalamualaikum wbt...

Betapa sedih rasa hati sebab lama meninggalkan kekasih hati yang satu ni... sebak sangat....

readers, anda sihat tak?? masih ingat pada Tuca?? atau masing2 dah asingkan diri selama Tuca menghilang?? sobsss... nangis lagi....

oleh kerana TM yang macam hamjadah tak boleh angkat, maka wa terpaksa korbankan hampir sebulan aktiviti blogging ni.... internet sangat tak boleh harap....

Tuhan jelaaa yang tahu betapa sakitnya hati tengok kekawan lain post entri bagai nak gila.... :(

ini entri random je, wa guna fon line maxis...  memang macam siput vebisssss.......

hopefully masih ada rakan yang setia... see ya :(

Tuhan Tahu Betapa Ku Rindu..... Tuhan Tahu Betapa Ku Rindu..... Reviewed by Tunsha Ayunie on March 17, 2015 Rating: 5

5 comments

  1. sabar k.. nan ti boleh blogging macam biasa bila internet dah ok :) ramai yang merindumu ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rindu ke?? hahahha rasa macam takde je sesiapa rindu ni...

      Delete
  2. Lama Sha tak bersiaran..selamat kembali
    Apa khabar Sha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kak fidah, masih bernafas...

      Delete
  3. kena call selalu sha...paksa2 diaorang tu...entah2 diaorang lupa dah pun..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.