TAHNIAH ! BLOGGER FADZI RAZAK SELAMAT MELAHIRKAN BABY BOY ! - Tunsha Ayunie Punya Belog

March 23, 2015

TAHNIAH ! BLOGGER FADZI RAZAK SELAMAT MELAHIRKAN BABY BOY !


Gambar penculikan dari Instagram Fadzi Razak 

TAHNIAH ! BLOGGER FADZI RAZAK SELAMAT MELAHIRKAN BABY BOY ! - Wah wah... siapa tak kenal Fadzi Razak ni?? Dia femes sebab hidden identity awalnya.. Semua ingat dia bro2... Aku je tahu dia gegurl... Aku cam berharap je dia boboy itu time, sebab cara dia ni machooooo sangat.... wakkakaka kk tipu ..

Hari ini, 23 Mac 2015, Fadzi a.k.a Bam Paji, selamat melahirkan seorang baby lelaki... tapi takde laa gambar baby.... haha... maka dengan rasmi dah jadi #bloggermom laa Bam Paji kita...

Oh yaaa ! Baby awal 2 minggu ! Tahniah Bam Paji !! Semoga baby dan Bam Paji sihat2 sentiasa.. selamat berpantang !

11 comments:

  1. tahniah jgk untuk dia!
    bestnye dpt baby..

    ReplyDelete
  2. Hah, lajunya die deliver bby... aritu baru die bgtw due date bby die same ngan mamabiha!! Kite pon xdeliver lagi nih, tgh countdown haha!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia awal 2 minggu... baby tak sabar dah tu... haha

      Delete
  3. Alhamdulillah, segalanya berjalan lancar. Tahniah buat blogger Fadzi Razak.

    ReplyDelete
  4. heheh..akak je tak kenal dia..nampak sangat jarang bw akak nih..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha kenal dia pun sebab dia rajin kekomen dengan Sha dulu.. heee

      Delete
  5. sha pun xberapa kenal..mklumla sha ni pun buka org knl haha..apapun tahniah dpt baby boy..

    ReplyDelete
  6. itulah mula-mula saya pun tertipu tapi nasib baik ada yang bagitau

    perempuan rupanya

    ReplyDelete
  7. tahniah jugak untuk fadzi razak...bestnya dapat baby boy!!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.