Isteri Suka Buat Macam Ni Kalau Suami Tengah Bersenang-Lenang ! - Tunsha Ayunie Punya Belog

March 18, 2015

Isteri Suka Buat Macam Ni Kalau Suami Tengah Bersenang-Lenang !


Kan kan kan?? wa akui tau wa pun suka kacau Tokis sampai dia hangin je... bab GIGIT tu paling best laaa... kita takde baby nak gigit2... so kita gigit je laa isi hasben kita yang solid sangat tu... weeeeeee !!

Dalam rumahtangga, tak boleh serious je memanjang, kena gak memanja... cari satu point untuk buat suami tu setia dengan kita... tak kisah la atas dasar layanan ke, masak ke.. apa ke....

Tokis suka bila wa memanja dengan dia, dan dia paling sakit hati bila wa buat dont know je dengan dia... muahahahhaa !!

Para isteri, 
korang macam ni tak?

9 comments:

  1. ohoi die dah ade balik! welcome back :D

    ReplyDelete
  2. tapi akak lain cara gurau hahahaha...

    ReplyDelete
  3. bestnya gurau suami dan isteri..

    ReplyDelete
  4. lama tak masuk blog ni...dah ok ek...

    ReplyDelete
  5. selalu..sampai anak2 marah sebab buat ayah diaorang...hahahah,,,

    ReplyDelete
  6. alololooo.. manjenye Sha ni.. suka dengki asben yang santai2.. haha

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.