CABARAN MENULIS ENTRI DENGAN TULISAN TANGAN by Suria Lekatlekit - Monolog Aku Cuma Di Kiri

March 20, 2015

CABARAN MENULIS ENTRI DENGAN TULISAN TANGAN by Suria Lekatlekit


Jom la join sebab memang takde tarikh tutup..
selagi hayat dikandung badan la kira...
haha !


Guna camera je since takde scanner pun...
gambar pun rabak... hentam arr kan...

11 comments:

  1. tulisan cantik jer.. takpe la dik. jangan push sangat menulis kalau kesihatan tak mengizinkan. apapun terima kasih sudi sahut cabaran ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 kasih kak suria... hahahaha.... memang niat nak join, alhamdulillah dah settle..

      Delete
  2. Cantik tulisan sha. Jaga diri sha, jangan terlampau stress sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak far... yesss... sha pun taknak stress sangat....

      Delete
  3. cantik tulisan.. tapi kembang sikit gambar.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaa guna pun camera fon je... memang tak dapat angle yang betul... haha

      Delete
  4. Replies
    1. thx dear... hahahha kita plak rasa serabut je...

      Delete
  5. comel nye tulisan die..mcm orgnye jugak

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan ....

    cantik tulisan walaupun awak tgn tak sihat mcm dulu ...

    sy doakan awak sentiasa dalam lindungan Allah

    ReplyDelete
  7. chomey je tulisan mkcik kann., ;p

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.