BILA ANAK BLACK HANIFAH DIPANGGIL BERUK - Tunsha Ayunie Punya Belog

March 22, 2015

BILA ANAK BLACK HANIFAH DIPANGGIL BERUK

BILA ANAK BLACK HANIFAH DIPANGGIL BERUK - Ibubapa mana yang tidak terasa kalau anak sendiri dipanggil beruk? Lagi-lagi si ibu, dia yang penat mengandungkan, sesedap rasa je orang panggil anak dia beruk. Tapi sebagai ayah, of coz akan rasa tempiasnya kan?


Gosip ni tadi telah tersebar dalam Melodi cuma wa dah lama tak layan sangat Melodi so tak tengok lah... dapat info pun bila baca komen2 yang ada dalam page Rotikaya...

Dengar kata Black mengamuk bila seorang fan memanggil anak dia "beruk"... wah wah... melampau sangat memberukkan anak orang... comel pe anak Black... biasalah baby.. kekadang hidung nampak kembang la penyet laa... tapi masih sangat comel !

 “ Dia kata anak saya beruk, maksudnya dulu kau pernah jugak jadi beruk. Isteri aku cantik, anak aku sempurna. Itu anak aku, kau nak cakap apa, cakap. Tapi jangan aku jumpa kau depan-depan, aku rembat muka kau,”...

Marah betul Black... yelaa... ibubapa mana tak terasa? anak sulung pulak tu... yang komen plak memang takde insurans langsung kan... Apapun semoga Black mengambil positif je perkara sebegini... kifarah tu akan terjadi jugak :)

6 comments:

  1. mmg melampau pon hinaan tu..kurang ajar btl..org yg mengata tu nanti dia dpt mcm tu bru dia tahu.apelah org2 zmn skrg ni..x beragak nak komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pernah mengalaminya... Ya Allah terasa sungguh bila orang samakan muka kita dengan binatang kan... inikan plak anak...

      Delete
  2. Replies
    1. Kan?? memang melampau, padahal comey je anak Black...

      Delete
  3. mlampau kot beruk2 kan anak orang...jgn kate black..kite pun marah klau org ckp gitu...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.