AWAL ASHAARI PULAK MENGAMUK BILA DAPAT PETUA MANCUNGKAN HIDUNG LARA ALANA ! - Tunsha Ayunie Punya Belog

March 23, 2015

AWAL ASHAARI PULAK MENGAMUK BILA DAPAT PETUA MANCUNGKAN HIDUNG LARA ALANA !

AWAL ASHAARI PULAK MENGAMUK BILA DAPAT PETUA MANCUNGKAN HIDUNG LARA ALANA ! - Assalamualaikum wbt. Hadoiiii tak habis-habis kes Awal Ashaari dengan anaknya, Lara Alana. Protective jugak laaa Awal Ashaari ni kan, sebab wa tengok Scha takdelaa respon apa-apa bila peminat bagi komen tentang Lara Alana... ehh... ke ada??

Awal Ashaari marah sangat sebab orang bagi petua untuk mancungkan hidung Rara... ehh ok lettew... at least ada la alert... hahhh by the way saja nak menyibuk.... hidung puan blog pun kembang jugak and I'm proud with it... haha !


awal ashaari

Ada ke statement2 di atas yang menunjukkan pengomen menghina hidung Rara?? takde kot... dia bagi petua bernas lagi.... mana tahu boleh dipraktikkan... betul tak??

Kalau rasa sensitipppp je... jangan upload la gambar Rara tu Awal... cerr low profile sket... Nama2 besar macam Rosyam Nor, Ziana Zain, Amy Mastura, Didie Alias & ramai lagi... takde pun expose anak2 diorang... pun boleh popular...

Jangan jadi lelaki la kot kalau asyik menyentap je.... :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.