February 17, 2015

#SINOPSIS #TRAILER - INSIDIOUS : CHAPTER 3


SINOPSIS
Insidious 3 adalah prekuel atau permulaan cerita sebelum kisah kuasa jahat yang menghantui keluarga Lambert serta mendedahkan bagaimana Elise Rainier memiliki kebolehan untuk berhubung dengan simati demi membantu remaja perempuan yang telah menjadi mangsa kuasa jahat yang merbahaya.




Rasa macam best je, wa tak sempat tengok Insidious 1, tapi dah tengok Insidious 2, and so far memang best... tengok trailer Insidious 3 nih pun bikin jantung dupdap jugak... tak sabar nak tengok ! Release date May/June 2015.

Sekadar perkongsian :-
Sekuel - Sambungan atau lanjutan sesebuah cerita.
Prekuel - Kisah sebelum sesebuah cerita.

1 comment:

  1. tak sabar pula nak tunggu movie ni release kat pawagam Jun 2015 nanti....hehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.